Eurajoki Group helsinki

Eurajoki Group Helsinki (ent. Järvenpään Romu Oy) on Helsingin Suutarilassa toimiva metallien kierrätyspalveluyritys, joka vastaanottaa, käsittelee ja myy erilaisia romumetalleja. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista kierrätyspalvelua eli hoidamme kierrätyksen kokonaan keräysastioiden toimituksesta aina kierrätysraportointiin asti.

Loppukäyttäjille toimitamme jalostettuja kierrätysmateriaaleja, joiden laatu on varmistettu uudelleenkäytettäviksi. Kansainvälistymisen myötä kierrätysmetallit päätyvät kotimaisten markkinoiden lisäksi suoraan ulkomaisille loppukäyttäjille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme laadukkaan palvelukokonaisuuden, jonka avulla asiakkaamme voivat luottaa ammattimaiseen lopputulokseen ja näin säästää myös aikaansa. Toimimme asiakaslähtöisesti ja olemme tunnettuja luotettavuudesta, laadukkaasta työstä sekä osaavasta henkilökunnasta.

Eurajoki Group Helsinki kuuluu Eurajoki Group konserniin, joka on johtava suomalainen kierrätyspalveluyritys joka vastaanotta, käsittelee ja myy erilaisia kierrätysmateriaaleja. Eurajoki Group konsernin yhteinen liikevaihto on 100 milj € ja se työllistää yli 90 henkilöä.

Eurajoki Group konsernin toimipisteet sijaitsevat Eurajoella, Turussa, Jyväskylässä, Iisalmessa, Oulun Muhoksella, Lohjalla, Helsingissä ja Järvenpäässä.

EURAJOKI GROUP -KONSERNI

Perustettu: 1994
Liikevaihto: 100 miljoonaa euroa
Asiakasyrityksiä: yli 1500
Henkilöstöä: yli 90
Viennin osuus liikevaihdosta: 70%

● Järvenpään Romu Oy (Järvenpää, Helsinki, Turku)
● Reteko Oy (Jyväskylä, Iisalmi, Oulu)
● Keräyslava Oy
● Ekovex Ympäristöpalvelut Oy
● Suomen Materiaalikeskus (Nexus Finland Oy)

Eurajoki Group Eurajoen toimipisteellä on vuokrattuna varasto-aluetta Rauman satamassa, josta materiaalia toimitetaan isoissa laivauserissä Turkkiin sulatukseen ja jatkojalostukseen, sekä Eurajoen satamasta, Olkiluodosta, josta toimitetaan pienempiä eriä muun muassa Euroopan terästehtaille.